Arnoud Huibers

Drs. A.A.J.M. (Arnoud) Huibers  GZ-Psycholoog, psychotherapeut, relatie- en gezinstherapeut.

Studeerde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werd postdoctoraal opgeleid tot psychotherapeut en relatie- en gezinstherapeut in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Naast zijn werk als psychotherapeut en praktijkleider van het IOPC geeft hij trainingen in oplossingsgerichte gesprekstherapie aan professionals in binnen- en buitenland.  Zie ook: www.solutions-centre.org.

Registraties

Floor 5 Drs. F.I. (Florine) Troost Orthopedagoog generalist, relatie- en gezinstherapeut, EMDR-therapeut kind en jeugd.
 
Studeerde orthopedagogiek aan de de Rijksuniversiteit Groningen, afstudeerrichting zeer moeilijk opvoedbare kinderen en ernstige leerproblemen. Specialiseerde zich in oplossingsgerichte therapie, systeemtherapie en EMDR-behandelingen. Werkt eveneens als behandelaar bij de gemeente Utrecht, Extr@Zuilen, wijkgerichte specialistische jeugdhulp. Florine behandelt kinderen, jongeren en volwassenen. 
 
 
Krijn Roeleveld
Drs. K.W. (Krijn) Roeleveld GZ-Psycholoog, Relatie- en gezinstherapeut, EMDR-therapeut.

Studeerde Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Universiteit Utrecht en werd postdoctoraal opgeleid tot GZ-psycholoog, Relatie- en Gezinstherapeut en EMDR-therapeut bij de Jellinek in Utrecht. Hij specialiseerde zich in oplossingsgerichte therapie en heeft veel ervaring met gameverslaafde jongeren. Krijn is tevens werkzaam bij de gemeente Eemnes, specialistische jeugdzorg als psycholoog en supervisor. 

Registraties.

 
Siety11
Dr. S. (Siety) Meijer Orthopedagoog, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en leerproblemen.

Studeerde orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Utrecht en Spaans aan de Rijksuniversiteit Groningen. Promoveerde aan de University of Hertfordshire (UK) tot doctor in de Taalkunde. Haar specialisme is het diagnostisch onderzoeken van kinderen op het gebied het cognitief functioneren (taal, rekenen, ruimtelijk inzicht, logisch redeneren, geheugen, waarneming en concentratie).

Registraties
Jikke

Drs. J. (Jikke) Stokman GZ-Psycholoog, Orthopedagoog, EMDR-therapeut.

Studeerde orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Leiden en gaf ontwikkelingspsychologie en onderwijskunde aan de Hogeschool Deventer. Zij werkte bij de onderwijsbegeleidingsdienst Eduniek als onderwijsadviseur. Naast haar werk bij het IOPC werkt Jikke als zelfstandige bij Jij Onderwijsadvies en is zij als GZ-psycholoog verbonden aan een school voor kinderen met taal- spraakmoeilijkheden.  

Registraties

  Drs. M. (Mohammed) Said Klinisch Psycholoog, GZ-psycholoog, Schema therapeut en EMDR-therapeut. 

Studeerde Klinische Psychologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werd postdoctoraal opgeleid tot GZ-psycholoog en klinisch psycholoog bij de RINO te Utrecht. Mohammed specialiseerde zich in oplossingsgerichte therapie, EMDR en Schematherapie. Hij is tevens werkzaam bij De Viersprong te Amsterdam bij het team Schematherapie, adolescenten en volwassenen. Registraties.

AliceVanDeKuil
Mevr. A. (Alice) van de Kuil Secretaresse.

Mevr. Alice van de Kuil, werkte eerder als secretaresse in het bedrijfsleven is vanaf 2009 secretaresse van het IOPC. Ze is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00-14.00 uur. Bij haar kunt u terecht voor het maken van afspraken en informatie over onze praktijk. Telefoon: 085-877 1433.
 
 
AnattaHuibers
Mevr. A. (Anatta) Huibers Secretaresse.

Mevr. Anatta Huibers, studeerde Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Utrecht en bewaamde zich in Oplossingsgerichte Gespreksvoering. Anatta is werkzaam als secretaresse bij het IOPC, bereikbaar op woensdag en vrijdag. Bij haar kunt u terecht voor het maken van afspraken en informatie over onze praktijk. Telefoon: 085-877 1433.